søndag den 28. september 2014

Strikkeweekend:-)

Så har jeg lige tilbragt en ren forkælelses weekend  med de skønneste kvinder. Vi (Marianne og jeg) startede hos Louise i Roskilde, og fik indkøbt de mest vigtige nødvendigheder til en (f)uldendt strikke-og hækleweekend. Vi skulle være i Hannes sommerhus i Nykøbing Sjælland, og vi var mellem seks og fire garnglade kvinder samlet en hel weekend. Hanne havde planlagt en overraskelsestur lørdag morgen til en ellers ukendt garnbutik:-) Herligt bekendskab.....Billedet fra bagagerummet taler vist for sig selv. Vi fik strikket rigtig mange meter garn op, men jeg tror ærlig talt vi fik købt endnu flere:-) 

Til sidst et billede af et hjørne af vores bord i går. Strik, hækling sunde snacks og rødvin på vej. Tak i dejlige kvinder. Jeg sidder naturligvis i sofaen og strikker:-) Gør I også det derude??

søndag den 21. september 2014

September

Så er vi allerede langt inde i september, så her i huset betyder 2 fødselsdage som skal fejres.
I sidste weekend var det min, og i dag er det min søde datter Louises 19 års fødselsdag.Billedet her er af en af mine skønne gaver fra min gode veninde som jo helt tydeligt kender mig meget godt:-)

Frugtsalaten her var en del af middagen som vi serverede for Louise og 12 unge mennesker i går aftes. Skønt, og se lige de farver. Jeg ser strik i alle de skønne farver naturen viser lige nu. Derfor det sidste billede af en efterårsbuket fra haven. 

- Lige nu sidder jeg i mit sofahjørne med garn i de skønneste farver over det hele. En del projekter på pindene og endnu flere i hovedet. Anette Danielsens bog Grønland ligger ved siden af mig og frister, sammen med Lene Randorffs Grøn. To meget forskellige bøger, men med de fineste modeller. Sådan en søndag må godt være rigtig lang...ren nydelse.